fbpx

Een ranger voor jou alleen (dankzij Unizo & Vlaio)

Als één van de “E-commerce” adviseurs voor de begeleidingstrajecten van Unizo & Vlaio mogen De Rangers je iets heel bijzonders aanbieden.

Reserveer eens een Ranger!

Als ondernemer kan je vaak een helpende hand gebruiken om jouw digitaal verhaal op scherp te zetten. Dankzij Unizo en Vlaio mogen De Rangers je bijstaan in een uniek begeleidingstraject.

Wat kan je er leren?

Als ondernemer kan je vast wat hulp gebruiken met je digitaal verhaal. In dit traject kijken we hoe jij met je zaak online naar het volgende level kan. Je krijgt van de Rangers advies en praktische training rond één van de volgende thema’s.

  • Je website en online aanwezigheid
  • Social Media communcatie
  • E-commerce en E-service voor je klanten

Wie komt er in aanmerking?

Iedere ondernemer in Vlaanderen die beschikt over een ondernemingsnummer komt voor dit traject in aanmerking.

De trajecten worden georganiseerd door Unizo ism de Vlaio, maar als deelnemers hoef je geen Unizo lid te zijn. (Maar je kan er achteraf altijd eentje worden).

Hoe gaat het in zijn werk?

Heel makkelijk. Klik op de knop onderaan, vul het formulier netjes in en de dames van Unizo doen de rest. Ze nemen contact met je op voor een Intakgesprek en daarna is het aan ons. We boeken 2 sessies van 90 minuten met je in (Online of bij ons op kantoor) en nemen je online verhaal van naaldje-tot-draadje door. Achteraf krijg je van Unizo een factuur van 175,- (ex btw) voor je boekhouding. 

Wat hou je eraan over?

Tijdens de sessies steek je natuurlijk al een hoop op, want we werken volledig op maat van je bedrijf. Alle voorbeelden en suggesties kan je dadelijk toepassen in de praktijk.

En achteraf krijg je daar nog eens een mooi verslag vol met praktische en strategische suggesties bovenop. Zou heb jij een ‘roadmap’ voor je digitale toekomst waar je zo me aan de slag kan.

Adres:

Sint-Kristoffelstraat 29

3700 Tongeren 

Telefoon:

Saskia +32 (0)494 93 21 44

Jo +32 (0)496 53 17 10

Mail:

saskia@derangers.be

jo@derangers.be

BTW BE 0550.627.131