fbpx

Online Branding en Strategie

Als ondernemer heb je heel wat te bieden! Je zaak heeft steengoeie producten, geweldige service en een subliem ‘unique selling point’. Tijd om dat allemaal in de markt te smijten. Maar … hoe dat je dat. Wat ga je juist vertellen en aan wie ?

Welk verhaal ga jij vertellen ?

Aan het begin van ieder digitaal succesverhaal ligt een ijzersterk merk. Weten wie je bent, waar je zaak voor staat, wie je klanten zijn en wat ze willen horen? Dat moet glas en glashelder zijn. Dan kan je wel een paar kritische ogen gebruiken om uit je zaak  een sterk online merk te halen.

Kies één van de drie formules om je merk online op de kaart te zetten.

Branding Essentials

Waarde Voorstel”: In deze eenvoudige workshop zetten we je merk op scherp. We klaren je “Waarde-voorstel” uit: Wie ben je, wat heb je aan je markt te bieden, wat maakt je bijzonder en welk probleem los je voor me op. Een helder waardevoorstel helpt je klanten dadelijk te snappen waarom ze bij jou moeten kopen.

Klantbeeld”: Dan kijken we naar je klant: Welke verschillende soorten klanten heb je en wat moet je vertellen om hun aandacht te vangen. We werken 3 “klant persona’s” uit als handvatten om met je klanten te communiceren.

3 Social Media Topics: Om Social Media content te maken die echt bij je klanten gaat binnenkomen ga je wat inspiratie nodig hebben. We werken samen 3 campagnes uit over verschillende onderwerpen rond je zaak. Zo heb je dadelijk een “plan-van-aanpak” om online van start te gaan.

Branding Basics

Uitwerken van je Missie en Visie: Het klinkt wollig maar het is de basis van ieder sterk merk: Waar geloof je in en waar ga je voor. Een goeie “mission statement” is iets dat echt aanslaat bij je klanten EN de rode draad vormt in je communicatie.

“Je plaats in de markt”: We delen je markt op in verschillende stukken en trekken scherp wat je binnen iedere deelmarkt uniek maakt en hoe je dat moet vertellen. Zet je verhaal op scherp voor iedere prospect.

“Een helder klantbeeld”: Om het makkelijker maken om met je klanten te communiceren werken we voor iedere deelmarkt een “klantbeeld” uit: Een fictief persoon waar jij je communicatie op kan afstemmen.

“Een ruggegraat voor je website”: Als je wil dat je website wat gaat opbrengen is het heel belangrijk dat je de pagina’s en de teksten optimaal hebt ingericht voor je bezoekers. Zo maak je van klikkers, kopers. We maken kaderwerk voor je webmaster waar we exact vertellen hoe je site in elkaar moet zitten zijn en welke inhoud en functionaliteiten iedere pagina moet bevatten.

Branding Blastoff

Alles van Branding Basics + …

Een zoekwoorden onderzoek: We zoeken uit naar welke termen je klanten nu effectief ZOEKEN als je zou product of dienst nodig hebben. Die woorden zijn belangrijk om te verwerken in je teksten op de site en op Social Media. Zo ga jij beter scoren op Google.

Registreren en opzetten van 3 Social Media kanalen: We zetten je (zakelijke) Social Media helemaal in orde en configurereren de Instagram, Facebook en Linkedin pagina precies zoals het hoort.

Opzetten van je “Google my Business”: Een belangrijk element om je zaak ‘officieël’ te maken online is een correct Google my business profiel. Dat maakt het voor je klanten makkelijk om 5-sterren reviews te geven.

Een ‘onepager’: Als je start moet het snel gaan. Als je nog geen website hebt, zetten we snel een degelijke basis voor je op. Een “onepager” website met je logo, korte omschrijving en belangrijkste contactgegevens. Hier kan je later op verder bouwen als je de website of je webshop tot in de puntjes wil uitwerken.

Adres:

Sint-Kristoffelstraat 29

3700 Tongeren 

Telefoon:

Saskia +32 (0)494 93 21 44

Jo +32 (0)496 53 17 10

Mail:

saskia@derangers.be

jo@derangers.be

BTW BE 0550.627.131