fbpx

Calling ‘De Rangers’

Want iedere ondernemer heeft een verhaal

De Rangers geloven dat er in iedere zaak een verhaal zit en dat elke ondernemer de kans moet krijgen om dat verhaal te vertellen. En daar willen wij, wat graag, mee helpen.

Samen met ondernemers bouwen we aan hun ijzersterke digitale strategie om klanten te bereiken en te overtuigen.

We adviseren, begeleiden en ondersteunen ondernemers om morgen nog beter te ondernemen, dan vandaag.

Saskia, 

Beeld-strateeg en Social Media Wizard

Ik kom zelf uit een gezin waar ik figuurlijk tussen de bits en bytes ben opgegroeid. Maar de mens achter de technologie blijft voor mij het belangrijkste, daarom leef ik me in in de situatie van de klant.

Het is mijn missie om te zorgen dat iedereen ‘mee’ is in het digitale verhaal.  Ik sta bij De Rangers in voor de opleidingen en workshops rond digitale topics. Wat je bij mij opsteekt in de les kan je dadelijk toepassen in je zaak. Het aller belangrijkste voor mij is dat iedereen ‘mee’ is en het plaatje snapt.

Nu we het over plaatjes hebben: Als gediplomeerd fotografe ben ik de “beeld-strateeg” die jouw merk visueel sterk in the picture mag zetten. Ik vang het unieke karakter van je onderneming in sprekende beelden met de ziel van je zaak.

Als Socials Wizard zorg ik dat alles netjes land op je ‘Socials’. Posts, Stories, Reels en meer, hebben voor mij nog weinig geheimen. Onafscheidelijk van mijn Smartphone gids ik jou door het wilde westen van Social Media.

 

Jo,

Merk-analist en verhalenfluisteraar

Technologie moet voor jou werken en niet andersom. Met die gedachte hou ik bij De Rangers jouw zakelijke doelen steeds in het vizier. 

Als Merk-analist bij De Rangers mag ik je begeleiden in het opzetten van een ijzersterke digitale strategie. Wat heb je te vertellen, waar zitten je klanten en via welk kanaal kunnen we hun met de juiste boodschap bereiken. Dat zoeken we samen uit.

Want iedere ondernemer die bij mij aan tafel schuift, heeft goud in zijn handen. Een pracht van een product of dienst, een ijzersterk merk of een boeiende boodschap die ze willen vertellen: Als verhalenfluisteraar mag ik dat goud boven water halen in een boeiend verhaal. Zo ga jij online iets vertellen waar je klanten echt oren naar hebben. Een digitaal verhaal met een happy end: een tevreden klant van je zaak.

Ik duik zelf achter de knoppen wanneer je een Livestream, podcast of webinar wil maken. Met 15 jaar ervaring in podcasting en livestreaming, maak ik van jouw online event binge-watch-waardige televisie of een vervoerende Podcast. 

 

De Rangers geloven dat jij als ondernemer ZELF je online verhaal kunt vertellen en geven je alle inzichten, kennis en kansen om dat te doen. We maken je boodschap duidelijk, geven je de skills ze online te brengen en springen bij als het nodig is. Want het verhaal van je zaak, begint bij jou.

Wie roept de Rangers ?

Als jij online wat wil vertellen waar mensen naar gaan luisteren, kan je de hulp van De Rangers inroepen. Onze klanten variëren van startende ondernemers, KMO’s, handelsorganisaties tot grote bedrijven. 

Ongeacht wie je bent, De Rangers blijven benaderbaar, betaalbaar en betrouwbaar. 

Merkraster_1
Brand Raster 2
brandraster3

Adres:

Sint-Kristoffelstraat 29

3700 Tongeren 

Telefoon:

Saskia +32 (0)494 93 21 44

Jo +32 (0)496 53 17 10

Mail:

saskia@derangers.be

jo@derangers.be

BTW BE 0550.627.131