fbpx

steek wat op

Knappe posts maken op Instagram, een sterk Linkedin profiel opzetten of een coole video in elkaar steken voor Instagram?

De skills om sterk digitaal te communiceren voor je zaak wil je toch zelf ook in de vingers hebben? Dan heb je wel iemand nodig die het helder en op jouw tempo kan uitleggen.

Individueel of in groep vertellen we je waar je de digitale mosterd vandaan kan halen. Sessies vol praktische voorbeelden met lesgevers die iedere dag met de voeten in het ondernemerschap staan.

Individuele Opleidingen

Er zijn tal van krachtige online tools en platformen om je zaak op de kaart te zetten. Die wil jij toch ook een beetje onder de knie krijgen?

Tijd voor een individuele opleiding,  op jouw tempo en op maat van je zaak.

Geef ons een seintje en we maken er samen iets moois van.

 

 

Groepsworkshops

Zin om je digitale skills bij te stellen in een leuke workshop? We werken met kleine gezellige groepjes zodat we iedere deelnemer de nodige aandacht en begeleiding kunnen geven.

Zo blijf je altijd bij en raakt niemand achterop. In onze workshops leer je niet alleen van de lesgever, maar ook van elkaar. Kijk snel in de agenda en boek een stoeltje.

Trainingen

Ook je personeel of de leden van je organisatie hebben er baat bij als hun digi skills op scherp worden gezet.

Want samen bereik je zoveel meer dan in je eentje. Dat regelen we voor je met een training op maat.

Met kennis, kunde, anecdotes en een schijfje theater maken we er een aangename sessie van.

Bij ons is iedereen ‘mee’

Dat is voor ons het aller belangrijkste. Daarom passen we onze opleidingen, trainingen en workshops ook steeds aan op het niveau, het tempo en de noden van de deelnemers. Want op het eind van de dag moet JIJ ermee aan de slag kunnen.

Keynote speaker nodig?#Rangersonstage

Op zoek naar een zinderende keynote voor je event? Haal De Rangers on stage! Met een flinke schep podium-ervaring bezielen we je publiek met de mogelijkheden van het online ondernemen. We geloven niet in saaie IT-monologen maar gaan steevast voor de mix van een Ted Talk en een snuifje Stand-up comedy. Vertel ons waar je het over hebben wil en we maken er samen een keynote van waar ze nog lang van napraten.

Adres:

Sint-Kristoffelstraat 29

3700 Tongeren 

Telefoon:

Saskia +32 (0)494 93 21 44

Jo +32 (0)496 53 17 10

Mail:

saskia@derangers.be

jo@derangers.be

BTW BE 0550.627.131