fbpx

Podcast en Livestreams

Als je online je boodschap echt aan de grote klok wil hangen, moet je gezien en gehoord worden.

Tijd om een beetje “Televisie” te maken met je merk.  Breng een boeiende Livestream, een schitterend webinar of kruip je klant tussen de oren in een sprankelende podcast.  Geen technostress nodig …

Het internet geeft iedere onderneming de kans om haar klanten op een unieke manier te bereiken en te overtuigen. Maar de lat ligt hoog als je het publiek wil blijven boeien. Kwalitatieve content maken zonder dure investeringen in tijd en materiaal? Dat regelen we!

Webinars en livestreams

.Corona heeft ons één ding geleerd:  Iedereen kan zijn boodschap online vertellen in een Webinar om een veel groter publiek te bereiken.

Maar krijg je al het Spaans benauwd als je denkt aan de 1001 technische dingen die fout kunnen gaan? Heb je geen zin om te investeren in camera’s, lichten en microfoons? Hoeft ook niet.

De Rangers zetten jouw event online in je aller-eigenste Webinar. We regelen de regie, de vormgeving en de techniek. Dan zenden we alles netjes voor je uit. Kortom: Een online TV-crew die jouw verhaal glashelder overbrengt.

 

 

Je eigen Podcast

Wat als je je klant “tussen de oren” kon kruipen om je verhaal te vertellen.

Met je eigen podcast heeft je bedrijf de kans om haar expertise te tonen en luisteraars toe te fluisteren om klant te worden.

De Rangers helpen je het verhaal van je Podcast uit te denken, begeleiden sprekers en gasten en “ontzorgen” je van alle technische kopzorgen die op je afkomen.

Met meer dan 15 (!) jaar Podcast ervaring in huis zorgen we ervoor dat jouw klanten de oren spitsen wanneer jij het woord neemt.

Van Teams naar Ted-talk

Online een Teams meeting opzetten kan iedereen. Je deelt snel je presentatie, mompelt wat in de camera en hopla: Je boodschap staat online.

Maar om de aandacht van je publiek erbij te houden heb je meer nodig. Zowel de inhoud als de vorm moeten je kijkers aan scherm gekluisterd houden.

De Rangers staan paraat: We regisseren je online event en maken van je presentatie, televisie! We regelen de techniek, coachen de sprekers en pimpen de presentatie. Zo krijgt jouw event een echte TED-Talk vibe en blijft je boodschap echt hangen.

webinars en livestreams
opname van een podcast
regie

Win de aandachts-oorlog

Om de aandacht van je kijkers en je luisteraars te houden moet je verhaal onderhoudend blijven. Daarom maken we je webinar, livestream of podcast binge-watch-waardig. Met jouw inhoud en onze kennis van de techniek, krijgen we het publiek op het puntje van hun stoel.

Een webinar uitzending vanuit onze studio
een uitzending op locatie
een uitzending met remote sprekers

Bij ons in de Studio

Je idee om je bedrijf in de picture te brengen met een livestream of een webinar mag niet spaaklopen op de complexiteit van de techniek.

Maak je daarom geen zorgen over lichten, camera’s of kabels en loop gewoon binnen in onze kant-en-klare studio.

Ga zitten, schraap je keel, kijk recht in de lens en wij zorgen voor de rest.

 

 

Op Locatie

Een webinar vanuit je eigen bedrijf of een livestream van je klantendag? Dat kan alleen op locatie.

De Rangers springen voor je in het gareel en komen met een hele tv-studio op wielen naar je toe. We zorgen voor het licht, geluid, camera’s EN helpen je sprekers over hun plankenkoorts heen.

Een uitzeinding in je eigen stijl vanuit je eigen bedrijf.

 

'Full Remote'

Een Webinar met sprekers die thuis zitten? Een livestream met een gast uit Tanzania… Lijkt moeilijk, (is het ook). Maar dat fixen we.

De Rangers trekken elke ‘remote ‘ gast binnen in onze virtuele studio. Daar zorgen we dat ieders klank en beeld perfect in orde is en iedere spreker zijn stuk kan brengen.

We werken alles nog af in je huisstijl zodat jouw bedrijf kan uitpakken met ijzersterk webinar.

Als je wat te vertellen hebt

moeten ze ook luisteren

Televisie en Radio is al lang niet meer alleen voor VTM of de VRT. Ook jouw bedrijf kan haar publiek online bereiken met een Podcast of een Livestream. Met sterke inhoud, een goeie vormgeving en vloeiende techniek, zet jij je merk stevig in de markt.  Win de oorlog om de aandacht, bereik en overtuig je klanten en … 

Adres:

Sint-Kristoffelstraat 29

3700 Tongeren 

Telefoon:

Saskia +32 (0)494 93 21 44

Jo +32 (0)496 53 17 10

Mail:

saskia@derangers.be

jo@derangers.be

BTW BE 0550.627.131