fbpx

Haal Rendement uit je Socials

Als je online echt “gezien” wil worden op Social Media heb je vaak een hoop inspiratie, kennis en vooral tijd nodig. Die heb je als ondernemer niet zomaar voorhanden. Geen probleem: Call the Rangers en laat je Socials echt ‘opbrengen’.

Tijd voor “goeie” Social Media

Als je met je onderneming je klanten wil bereiken dan kan je niet om Social Media heen. Instagram, Facebook, Linkedin, TikTok … Het zijn prachtige manieren om je klanten te vinden maar je moet er als ondernemer maar de kennis, tijd, energie en inspiratie voor hebben …

Wel andere dingen te doen? Call De Rangers

Social Media Silver 

Social Media content voor je zaak van de boveste plank! We maken samen een goed content-plan om je klanten te overhalen, schieten de beelden, schrijven de teksten en maken de posts in jouw huisstijl.

Je krijgt het afgewerkt op een blaadje en moet het enkel nog posten. Zo spaar je hopen tijd en steekt ligt jouw zaak meters voor op je concurrenten op Instagram en Facebook.

Social Media Gold

Een collectie die je kwijt moet? Een aanbieding die je hebt rond een cursus of een bedrijfstak in de kijker ?

Ieder maand werken een thema tot in de puntjes uit. We schieten de beelden, schrijven de teksten, werkend de posts af EN zetten ze voor je online.

We zorgen voor de promotie met een “gebooste post” en zorgen dat jij ELKE DAG wat te vertellen hebt op Social Media.

Social Media Platina

Als het helemaal ‘af’ moet zijn, moeten je beelden ook gaan “spreken'”. Dus maken we naast mooie foto’s en schitterend afgewerkte posts ook een korte bedrijfsfilm rond het “thema van de maand’.

We zetten alles online EN schrijven de tekst voor je nieuwsbrief waarmee je ook je bestaande klanten rond het thema kan inlichten. En dat allemaal zonder dat jij één vinger moet oplichten.

Socials die echt bij je ‘passen’

Voor welke formule je ook kiest: Alles begint met goed naar je luisteren. Want we willen weten wie je bent, wat je zaak bijzonder maakt en wat je online communicatie wil bereiken.

Zo stemmen we je “socials” helemaal af op de zakelijke doelen EN de ziel van je zaak.

 

 

Een fotoshoot op de zaak

We komen langs bij jou op de zaak (of een andere locatie) en schieten leuke beelden en video’s van je zaak, je producten en je diensten.

Uiteraard kan je zelf als ondernemer ook niet op de foto onbreken.

Je mag zelf ook een resem foto’s downloaden die je zelf mag gebruiken in je Socials of op je website.

Drie maanden zonder zorgen?

Yep, met deze formulies zit je minstens 3 maanden “gebakken” online. (Uiteraard mag je zelf ondertussen ook nog content posten).

Zo speel jij de “melodie” van je Online verhaal en houden wij het “ritme” er in. Samen maakt dat een killer combinatie.

 

We zetten je Socials op scherp

Voor we aan de slag gaan moeten we wel even zorgen dat jouw Social Media omgeving tot in de puntjes in orde staat. We zetten je Meta Business suite helemaal in orde zodat jij (en wij) makkelijk kunnen posten en boosten.  ( éénmalige kost van 175,- ex btw)

Adres:

Sint-Kristoffelstraat 29

3700 Tongeren 

Telefoon:

Saskia +32 (0)494 93 21 44

Jo +32 (0)496 53 17 10

Mail:

saskia@derangers.be

jo@derangers.be

BTW BE 0550.627.131