fbpx

Zet Ritme in je socials

Als je online echt “gezien” wil worden op Social Media heb je vaak een hoop inspiratie, kennis en vooral tijd nodig. Die heb je als ondernemer niet zomaar voorhanden. Geen probleem: Call the Rangers en hou 3 maanden lang het ‘ritme’ in je Socials.

Wat jij wil !

Voor we beginnen, gaan we goed naar je luisteren. Wat wil je online vertellen en wat wil je met Social Media bereiken.  Dan brainstormen we samen rond een paar thema’s en werken een mooi verhaal uit op maat van je zaak.

Hoe ver we voor je gaan? Dat mag je zelf kiezen.

Content voor je Socials

Als je wil opvallen, moet het er goed uitzien. Dat regelen we voor je. Na een professionele foto & video shoot op de zaak krijg  de afgewerkte beelden en kant-en-klare video’s die je kan gebruiken in je Social Media communicatie. Laat je zaak zien van zijn allerbeste kant .

Kant en klare Social Media

We gaan een stapje verder en verwerken al die knappe beelden en video’s in afgewerkte posts voor je Socials. Knappe  content in je huisstijl en met je logo. Zo val je extra op en kunnen je volgers je posts niet meer missen.

No worries Social Media

Gewoon geen tijd voor Social Media ? Dan springen we bij. We schieten de beelden en de video’s, maken de posts in je huisstijl EN schrijven er ook nog de teksten bij. Even geen zorgen want wij zetten 3 maanden lang alles netjes voor je online. 

Super Socials

Tijd voor Next-level Social Media. Jij kiest een specifiek thema, pen wij werken een Social Media Campagneplan voor je uit.

We maken thema- specifieke content (Foto’s en Video’s), zetten alles voor je online EN maken een reclamecampagne met ‘gebooste post’ om meer klanten te bereiken.

Hoe gaat alles in zijn werk?

Als je een pakket boekt gaan we eerst goed luisteren. We willen weten wie je bent, wat je zaak bijzonder maakt en wat je online wil bereiken. Zo stemmen we je “socials” helemaal af op de ziel van je zaak.

Hoe werkt zo een shoot?

We komen langs bij jou op de zaak (of op 1 extra locatie) en schieten leuke beelden en video’s van je zaak, je producten en je diensten. Uiteraard mag je zelf als ondernemer ook niet op de foto onbreken. Binnen 10 werkdagen heb je de afgewerkte beelden in je mailbox.

Drie maanden zonder zorgen?

Yep, aan een tempo van 2 posts per week zit je 3 maanden “gebakken” online. Uiteraard mag je zelf ondertussen ook nog content posten. Zo speel jij de “melodie” van je Online verhaal en houden wij het “ritme” er in. 

Enkel voor Social Media?

Dat klopt: De posts en beelden zijn enkel voor gebruik op Social Media. Wil je ze voor andere commerciële doeleinden zoals brochures en uitnodigingen gebruiken, moeten we even iets regelen rond de afstand van rechten. (Maar dat valt te regelen).

Adres:

Sint-Kristoffelstraat 29

3700 Tongeren 

Telefoon:

Saskia +32 (0)494 93 21 44

Jo +32 (0)496 53 17 10

Mail:

saskia@derangers.be

jo@derangers.be

BTW BE 0550.627.131